Proud Heroes Mr Mojo Rising aka Mojo

Posted: 7 aprilie 2011 by costin81 in ambull, amerbull, american bulldog, info, necategorisit

Tipul standard/hybrid este intr-o evidenta inferioritate la noi in tara.Insa,din fericire,aceasta inferioritate este doar numerica.In vara anului 2008 s-a mai adaugat un plus de valoare bulldogingului romanesc prin colaborarea cu Proud Heroes American Bulldogs.
Mojo (Proud Heroes Mr Mojo Rising) este un hybrid 100% atat din punct de vedere al pedigree-ului cat si din punct de vedere fenotipic.Este rezultatul linebreedingului pe CH Lemonnier’s Aldo,bulldogul anului in Germania in 2005,de la care a si mostenit f multe trasaturi fizice si de temperament.

Ch Lemonniers Aldo:

Mama:


Proud heroes honky tonk women “bambi” ,HD B / ED frei / OCD fei / Spondylose frei / PL frei ,wp1,folosita ca si caine de terapie in cadrul programelor de recuperare a copiilor cu dizabilitati.;
Tata:


Anukmun Braveheart,HD-B, ED-frei, NCL frei,NKC & ABNA Ch

Ca dimensiuni Mojo se inscrie in media rasei.61cm in greaban,43-44kg,circumferinta capului 64cm.
Este un caine sociabil si in acelasi timp destul de suspicios cu strainii,cu un puternic instinct de paza.De la tata si bunic a mostenit o agresivitate medie la caini,insa controlabila.
Pana acum a dovedit calitati care il fac sa se preteze atat la modul de lucru sportiv,cat si civil,evident cu plusuri si minusuri ca la orice caine.Anduranta f buna,muscatura puternica,bun discernamant,instinct de vanatoare puternic,forta si agilitate,usor de lucrat cu el si f receptiv pe perioade scurte si medii,tolerabilitate medie la temperaturi ridicate(din punct de vedere al capacitatii de lucru).Nu este un caine extrem de dur,ci mai degraba echilibrat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pedigree:

Nota: Ca sa nu postez un update sau sa scriu un post nou legat de acelasi subiect si dat fiind faptul ca pozele initiale erau de o calitate foarte slaba,le-am inlocuit cu unele mai clare facute recent.Acelasi caine,tot la maturitate,deci nici o modificare in rest.Aceasta a fost singura si ultima editare.Merci pentru intelegere.

 

 

 

 

 

Comentarii
 1. Dan Sabău spune:

  Un minunat exemplu de American Bulldog – hybrid type.
  Să-ți aducă doar bucurii.

 2. Dan Sabău spune:

  „Tipul standard/hybrid este intr-o evidenta inferioritate la noi in tara” – doar numerică! Calitatea se vede, capacitatea lor la efort, sănătatea și puterea de a asimila dresajul vorbesc de la sine și făra comparație.

 3. costin81 spune:

  Hibrizii sunt cel mai bun compromis sau mai bine zis au cel mai bun raport sanatate/performante/forta.Acestea 3 oricum sunt legate intre ele.Iar pt multi,din punct de vedere estetic,echilibru inseamna si frumusete.Iar aceasta concluzie este general-valabila pt tipul asta de moloss functional,nu numai la AB.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s