Backyard Kennel

Posted: 10 Mai 2007 by Dan Sabău in Fără categorie

Backyard Kennel este rodul pasiunii a doi fraţi, Vegh Ferencz şi Vegh Csaba care se ocupa de rasă din 1997. precum scriu pe pagina de gardă.

De loc din zona oraşului maghiar Szekesfehervar aceşti domni au reuşit sa aducă un aport deosebit în selecţia rasei. Împătimiţi absoluţi ai bully type au produs şi produc exemplare bully de excepţie.

Este un gest frumos, că au realizat varianta în limba engleză a site-ului (lecţie la care şi ASP-BAR subscrie şi lucrează).

Dacă vreţi să vedeţi câinele legendă a bully type maghiar – Igor, pe veteranul Navigator sau promiţătorul Lenox precum şi pe simpatica Mary Cruz vizitaţi site-ul celor care nu au pregetat să organizeze Heart of Europe American Bulldog – ABNA Show la Tokorcs, prima ediţie maghiară.

Backyard Kennel Crew este deschisă spre colaborările menite a îmbunatăti rasa şi a salutat cu entuziasm dorinţa noastră de afiliere la Heart of Europe American Bulldog Club, alături de Ungaria, Germania, Cehia, Slovacia şi Slovenia.

Pentru un timp, cunoscătorii rasei din România au avut şansa de a achiziţiona de la Cluj Napoca produşi de calitate dintr-o montă excepţională pentru iubitorii bully type, anume OSB’s Igor of Backyard şi Transilvania Bulls’ Ambra. Din aceiaşi montă este produsă si Azteka, cea care ne-a bucurat pe noi românii la Tokorcs.

Din perspectivă tehnică, site-ul este bine realizat, cu timpi de încărcare acceptabii chiar şi pentru conexiuni slabe.

Organizat cu frameset, având un header superb, cu meniul în partea de jos a header-ului, site-ul ne dezvăluieşte în funcţie de click ofertele sale. Galeria de imagini este funcţională şi pozele de acolo permit într-o oarecare măsură suplinirea lipsa de informaţii despre crescătorii de la Backyard. Site-ul este puţin mai complex şi în Ubuntu Linux afişarea imaginilor cu link se face cu unele scăpări minore.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s